Uw evenement verdient een eigen custom made medaille. Vanaf slechts 100 stuks kunt u een custom made medaille bestellen. Topkwaliteit medailles, geheel naar uw eigen wens. De custom made medaille hebben standaard een zware kwaliteit van 3 mm en zijn in iedere vorm leverbaar en in elke kleur. 
Daarnaast zijn er nog vele opties mogelijk, zo kunt u de medailles opmaken met: inkleuring, reliëf, open elementen, glow in the dark, etc. De medaille is inclusief een standaard halslint van 25 mm (gestreept of effen). Het is tevens mogelijk een medaille lint te bedrukken met een eigen design. Op basis van uw wensen, kunnen wij u een passend en geheel vrijblijvend voorstel doen.

Sportprijzen Leek heeft al enige jaren ervaring met het maken van eigen ontwerp medailles. Wij kunnen ook meerdere voorbeelden van eigen ontworpen medailles aan je laten zien. Tijdens het ontwerpen van een Custom made medaille nemen we je stap voor stap mee in het proces. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@sportprijzenleek.nl of mob: 0640704154

 

Duurzame Eco Medailles

 

Natuurlijk denken wij ook aan het milieu. Daarom leveren wij ook duurzame medailles

Van aardappelschil tot medaille!

Medailles gemaakt van bioplastic, gebaseerd op zetmeel. Het zetmeel is afkomstig van aardappelschillen uit de frietindustrie. De medaille is volledig biologisch afbreekbaar. Leverbaar in 8 standaard kleuren: geel, oranje, rood, bordeaux, donker groen, donker blauw, zwart en wit. De full colour opdruk wordt aan twee zijden over de basiskleur geplaatst. Vanaf slechts 100 stuks kunt u een custom made medaille bestellen